phone 24/7 ASSISTENCA NË RRUGË: +381 (38) 601 046  Kushtet e rrugës: INFO PËR NE • STAFI • LINQET • KONTAKT  GJUHA: SHQ/ENGLISH

Të sigurt në udhtimet me veturë

Pse duhet Antarësuar tek ne

Ne jemi të vemtit automoto club professional në Kosovë shërbime per shitjen/servisin/bartjen e veturave. Kemi nje staf të edukuar prej 54 personave të cilët kujdesen për shërbimet tona.

RIPARIMIN E AUTOMJETIN TUAJ NË SERVIS

Në pamundësi për të rregulluar problemin kur defekti është i komplikuar ekipa jonë bën bartjen e automjetit deri tek servisi jonë më i afërt.

ORGANIZIMI PËR TË ZAVENCUAR AUTOMJETIN TUAJ

Kur defekti tek automjeti juaj është shumë i madh dhe duhet ndërruar disa pjesë dhe merr kohë të gjat ne sigurojm një automjet të përkohshëm për ju.

AKOMODIMIN E PASAGJERËVE NË HOTELE

Në momente dhe kohë të vështira për të udhtuar më tutje ne kujdesemi të ju akomodojm në hotelin me të afërt.

SHËRBIMET TONA

Mund ti marrim te gjitha llojet e veturave më posht keni listen e markave të veturave cilat mund ti marrin shërbimet tona:

 • VW
 • Audi
 • Shkoda
 • General Motors
 • Land Rover
 • Mercedes - Benz
 • Mercury
 • Mitsubishi
 • Nissan
 • Renault
 • Plymouth
 • Pontiac Porsche
 • Rover
 • Saab
 • Saleen

Misioni jonë

Misioni jonë është që të mundësojm të gjithë passagjereve një shërbim profesional ku cdo dit shtojm nga një pik të re qe te jemi sa më afër jush ku do që gjindeni ju aty do te jem edhe ne dhe do të jemi në shërbimin tuaj për nevojat dhe kërkesat e juaj qe keni për ne

Ne ofrojm shumë lloje të shërbimeve duke nisur nga Organizimin për të riparuar automjetin në servis, Organizimin për të zavencuar automjetin Organizimin për udhtuar me mjete tjera (tren, autobus dhe taxi) blerjën e biletave etj.

Pyetjet e shpeshta

A duhet të jem antarë që të përdori shërbimet tuaja?
Po ju duhet gjithsesi te jeni i antarsuar tek kompania jonë Automoto club Kosova e cila ofron shërbimet për asistencë në rrugë.
Cfare lloje te paketave përmban antarësimi?
Si mund të antarësohem?

PARTNERËT

Partner 1
Partner 2
Për ne
  • Zona Industriale, PN 1000
  • Prishtinë, Kosovë
  • Mobile: +377 (44) 377 744
  • Asisstence: +381 (38) 601 046
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Shërbimet tona
 • Organizimin për të riparuar automjetin në servis
 • Organizimin për të zavencuar automjetin
 • Organizimin për udhtuar me mjete tjera (tren, autobus dhe taxi) blerjën e biletave.
Orari i Zyrës
 • Hëne:7:30 - 5:30
 • Marte:7:30 - 5:30
 • Mërkure:7:30 - 5:30
 • Ejte:7:30 - 5:30
 • Premte:7:30 - 5:30
 • Shtune:7:30 - 3:00
 • Dielle:Mbyllur

HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS