Për shkak të reshjeve të shiut dhe rrëshqitjes së dheut, është bllokuar rruga e cila lidhë Kaçanikun me Hanin e Elezit.

Nuk është hera e parë që kjo rrugë paraqen probleme për lëvizje sa herë që bie shi.

Problemet e tilla do të zgjidhen pas përfundimit të autostradës “Arbër XHaferi” Prishtinë – Han i Elezit,e cila do të kushtojë deri në 600 milionë euro.

/Telegrafi/

Recommended Posts