Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore për 24 orët e fundit

Sipas raportit të Policisë së Kosoës, brenda 24 orëve të fundit kanë ndodhur 23 aksidente pa të lënduar, 11 ku janë përfshirë persona të lënduar dhe 1 aksident me fatalitet. Në anën tjetër, gjatë ditës janë shqiptuar 1174 tiketa trafiku. Ky trend është i ngjashëm me periudhën paraprake që nga fillimi i muajit mars.

Recommended Posts