APEL PËR KUJDES NË KOMUNIKACION

APEL PER KUJDES NE RRUGE

Te nderuar qytetare, pas percjelljes me vemendje te ngjarjeve te renda qe kane ndodhur gjate dites se sotme, bejme apel tek te gjithe shoferet te kene kujdes gjate vozitjes. Respektimi i shpejtesise dhe shenjave te komunikacionit eshte esencial per sigurine ne rruge. Nuk behet fjale vetem per deme materiale por per humbjen e jeteve te familjarve, miqve tane ne rruget tona.

Kujdes gjate vozitjes, kthehuni te sigurt ne shtepi!

Recommended Posts