Në shenjë mirënjohjeje dhe mbështetjeje për punën dhe përkushtimin në fushën e Automobilizmit, bashkëthemeluesi i AMCK-së njëherësh kryetari i FASK-ut Ismet Rexhepi, ka pranuar një ftesë zyrtare nga Presidenti i Federatës Internacionale të Automobilizmit Jean Todt.

Në këtë ftesë përfshihet “FIA GOLD PASS” dhe “FIA BLUE PASS”, duke nënkuptuar që zotëri Rexhepi është i ftuar në të gjitha eventet dhe garat e FORMULA 1 World championship në zonat VIP\PADDOCK AREA për vitin 2019.

Ndër të tjera në këtë ftesë z. Todt shpreson që të takohet me z. Rexhepi përgjatë kohës së garave.

Më poshtë gjeni deklaratën e plotë të bashkëngjitur në ftesë;

“Dear President, dear Friend,

I am pleased to present you with this box in which you will find the 2019 FIA BLUE PASS and FIA GOLD PASS.

They will allow you to attend FIA events under the best possible conditions. I hope that you will be able to enjoy the advantages provided by these passes this year and that we will have the opportunity to see each other during these races.

A user’s guide is enclosed which I invite you to read in order to take full advantage of these passes

I wish you a great season 2019,

Jean Todt”

Recommended Posts