I ftuar në emisionin “Puls” për të diskutuar rreth sigurisë në trafik z. Ismet Rexhepi kryetar i FASK njëherësh edhe themelues i AMCK Kosova, është shprehur se një nga pikat ku duhet të tregohet shumë kujdes është tek patentë shoferi ai madje ka treguar për një fenomen mjaft shqetësues ku sipas tij ka qytetarë që i shpallin të pa vlefshëm patentë shoferët në mënyrë që ti kenë dy, dhe në rast se policia e konfiskon njërin atëherë këta persona e kanë edhe një rezervë.

Rexhepi thotë se është i nevojshëm verifikimi dhe instalimi i softuerëve që verifikojnë patentë shoferët e konfiskuar, sipas tij kjo është mënyra e vetme që të ndërprehet ky fenomen i jashtëligjshëm.

Për më shumë ndiqni deklaratën e tij në videon e mëposhtme;

Recommended Posts