I ftuar në emisionin “Puls” për të diskutuar rreth sigurisë në trafik z. Ismet Rexhepi kryetar i FASK njëherësh edhe themelues i AMCK Kosova, u shpreh se reforma është mënyra e vetme për zgjidhjen e problemeve, sipas tij ngecjet e vazhdueshme në këtë fushë duhet të identifikohen dhe të ndërmerren hapa konkret në zgjidhjen e problemit.

Për më shumë ndiqni deklaratën e tij në videon e mëposhtme;

Recommended Posts