Fillojnë punimet në dy projekte, Ferizaj e Gjilan

 Sot (05.07.2019) fillojnë punimet në asfaltimin e rrugës Bibaj (Kyçja R6) – Driton Islami (N2) Ferizaj, dhe fillojnë punimet e rrugës së Verbicës së Zhegocit – Gjilan.

Ora: 11:00

Vendi: Fshati Talinoc i Muhaxherëve, Ferizaj

Ora: 13:30

Vendi: Lapidari në Verbicë të Zhegocit, Gjilan

Recommended Posts