Sot filluan punimet në rrugën Babaj i Bokës – Korenicë

Rruga Korenicë – Babaj i Bokës është e gjatë 2.6 kilometra ndërsa vlera e investimit nga MIT është rreth 290 mijë euro. 

Ministri Lekaj tha se ky projekt lidhë që lidhë fshatrat e kësaj ane, ka pritur shumë gjatë për t’u rregulluar dhe ndikon në zhvillimin e komunës së Gjakovës.

Kryetari i Gjakovës Ardian Gjini, e falënderoi ministrin Lekaj për gatishmërinë e treguar për realizimin e këtij projekti dhe të gjitha tjerave në Gjakovë.

Recommended Posts