Asfaltohet rruga Samadrexhë – Nadakoc

Kjo rrugë është e gjatë afër 2 kilometra dhe po realizohet në kuadër të mirëmbajtjes së rrugëve.

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të martën ndoqi nga afër asfaltimin e rrugës magjistrale Samadrexhë – Nadakoc, komuna e Vushtrrisë.

Banorët e kësaj ane e falënderuan ministrin Lekaj për asfaltimin e kësaj rruge me rëndësi për ta, rehabilitimi i së cilës ka qenë nevojë e kamotshme.

Recommended Posts