Filloi asfaltimi i rrugës Muqivërc – Kranidell – Selishtë

Të martën (27.08.3019), filloi asfaltimi i rrugës Muqivërc – Kranidell – Selishtë, komuna e Kamenicës.

Rruga Muqivërc – Kranidell – Selishtë, është e gjatë 12 kilometra, investim i MIT në vlerë prej 1.1 milion euro.

Zëvendësministri Rexhep Kadriu tha se MIT mbetet e përkushtuar të krijojë infrastrukturë moderne në të gjitha fshatrat e Kosovës, që parandalon migrimin e brendshëm dhe krijon kushte të mira për zhvillim ekonomik.

Recommended Posts