Shikoni dallimet mes gomave të lira dhe të shtrenjta për dimër

A mund ta kaloni dimrin me goma të lira dhe sa janë ato sigurta?

Për të zbuluar këtë, Tire Reviews kanë testuar makinat me set gomash premium Nokian WR SnowProof dhe gomave më të lira Tristar Snowpower 2.

Sic shihet në video, ata provojnë frenimin dhe trajtimin e dëborës, frenimin e akullit, trajtimin e thatë dhe të lagësht dhe frenimin e thatë dhe të lagësht.

Recommended Posts