AMCK në bashkëpunim me Eurogomën vijnë me një ofertë fantastike

Përveç që do të pajiseni me gomat më kualitative në treg, ju do përfitoni 30% zbritje 3 vite garancion dhe një asistencë falas nga AMCK.

Është kjo oferta më e re nga Eurogoma në bashkëpunim me AMCK, ku secili konsumator që blen 4 goma nga cilido brend përfiton pakon SPECIALE nga AMCK.

Çka përmban pakoja SPECIALE e Asistencës?

*Asistencë rrugore (Një asistence ne vit)

*Riparime te mundshme (Ndërrim te gomave, Transport te lendeve djegëse, Ndërrim te siguresave, Aktivizim i energjisë me akumulator)

*Bartje deri ne 50 km

*Këshilla Ligjore

*Bashkëpunim i vazhdueshëm me kompanitë e mobilitetit jashtë territorit te Kosovës (Shqipëri, Maqedoni, Mal te zi dhe Serbi) *Informacion 24\7 – 365 dite

*Oferta Turistike

Kurdo që keni nevojë për ndihmë 24\7, e tëra që duhet të bëni është të telefononi pa pagesë 1919, ne do jemi aty për ju.

Oferta vlenë deri me 15 Dhjetor 2019.

Recommended Posts