Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit ditë më parë ka filluar punimet në pjesën Prevallë- Brezovicë.

Në këtë pjesë pritet të asfaltohen mbi 10 km rrugë, ndërsa ky ishte postimi i plotë i ministrit Abdixhiku në llogarinë e tij në facebook;

“Kushte të jashtëzakonshme, por investimet vazhdojnë. Një ndër pjesët më të bukura të Kosovës, pjesa Prevallë-Brezovicë, po e merr infrastrukturën e nevojshme. Mbi 10 kilometra rrugë po asfaltohen. Ekipet tona në terren çdo ditë.”

“Kur të përfundojë kjo pandemi një ditë, e do të përfundojë shpejt shumë, do të kemi një rrugë më të lehtë drejt pjesëve më mbresëlënëse të vendit.”- Ka thënë ministri Abdixhiku duke përmbyllur postimin e tij.

Recommended Posts