Skip to content

KRAHASO PAKOT

Pako e anëtarësimitShërbimi vendor I asistencës rrugore për 365 ditë brenda vitit
Përshkrimi2
Numri I asistencave/vit
Informacion 24/7
Mbulueshmëria – Kosovë
Bartje kmderi në 50 km
Programi I besnikërisë
Mbulueshmëria Shqipëri, Serbi, Maqedoni, Mal I ZiX
BartjeX
HotelX
TaxiX
 
Pako e anëtarësimitShërbimi vendor dhe rajonal I asistencës rrugore për 365 ditë brenda vitit
Përshkrimi2
Numri I asistencave/vit
Informacion 24/7
Mbulueshmëria – Kosovë
Bartje kmderi në 80 km
Programi I besnikërisë
Mbulueshmëria Shqipëri, Serbi, Maqedoni, Mal I Zi
Bartjederi në shumën: 130.00 euro
Hotel35.00 euro/ natë duke përfshirë shoferin, një (1) pasagjer dhe një (1) fëmijë
Taxideri në shumën: 30.00 euro
 
AMCK Phone call now 038 60 10 46

TELEFONO 1919

Kërko:

Klubi juaj i sigurisë në rrugë

AMCK Auto Moto Club Kosovo Logo Vector

AUTO MOTO CLUB KOSOVA

 

Telefoni: 038 600 678
Asistenca rrugore: 1919
Email: [email protected]

Zyrat qëndrore:

Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë km.1
10 000, Prishtinë, Kosovë

(tek objekti i kompanisë Eurogoma Shpk)

ORARI I PUNËS:

E Hënë – e Premte: 08:00 – 17:00
E Shtune: 08:00 – 15:00
E Diele: Nuk punohet.

AMCK - AUTO MOTO CLUB KOSOVA: Lokacioni në hartën e Prishtinës