Skip to content

LAJME

Mungesa e sinjalizimit horizontal dhe vertikal në rrugët e Pejës, rrezik edhe për aksidente

Mungesa e sinjalizimit horizontal dhe vertikal në rrugët e Pejës, rrezik edhe për aksidente

Mungesa e sinjalizimit horizontal dhe vertikal në rrugët e Pejës, rrezik edhe për aksidente Sinjalizimi horizontal dhe vertikal është i…
E futi kamerën brenda motorit të makinës – shikoni se çfarë ndodh me të gjatë ngasjes?

E futi kamerën brenda motorit të makinës – shikoni se çfarë ndodh me të gjatë ngasjes?

E futi kamerën brenda motorit të makinës – shikoni se çfarë ndodh me të gjatë ngasjes? Ju kujtohet djali që…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Policia e Kosovës vendos radar me fotografi në autostradë

Policia e Kosovës vendos radar me fotografi në autostradë

Policia e Kosovës vendos radar me fotografi në autostradë Për të parandaluar aksidentet dhe për të identifikuar shkelëst e rregullave…
Kërkohet heqja e kushtëzimit për regjistrimin e veturave në Kosovë

Kërkohet heqja e kushtëzimit për regjistrimin e veturave në Kosovë

Ka disa vite që për regjistrimin e veturave, qytetarët e Kosovës duhet të paguajnë tatimin në pronë dhe shërbimet tjera…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
A e keni ditur se sa kushton mbushja e veturave elektrike në Kosovë?

A e keni ditur se sa kushton mbushja e veturave elektrike në Kosovë?

A e keni ditur se sa kushton mbushja e veturave elektrike në Kosovë? Krahasuar me veturat me benzinë apo naftë,…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Kjo është vetura SUV më të shpejtë në botë

Kjo është vetura SUV më të shpejtë në botë

Njihuni me veturën SUV më të shpejtë në botë – Bentley Bentayga Speed Prodhuesi britanik i veturave luksoze, Bentley Motors,…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Çfarë duhet të dini për sigurinë e gomave të makinës, gjatë verës?!

Çfarë duhet të dini për sigurinë e gomave të makinës, gjatë verës?!

Çfarë duhet të dini për sigurinë e gomave të makinës, gjatë verës?! Ndërsa temperaturat vazhdojnë të rriten, ne duhet të…
Njoftim për bllokim rruge

Njoftim për bllokim rruge

Njoftim për bllokim rruge Federata e Auto Sporteve të Kosovës ka njoftuar përmes llogarisë së tyre zyrtare në Facebook se…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Disa fakte rreth "liqenit" të kaltër të KEK-ut

Disa fakte rreth "liqenit" të kaltër të KEK-ut

Disa fakte rreth “liqenit” të kaltër të KEK-ut Ky liqen është krijuar nga ujërat që rrjedhin nga mbetje e hirit…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
AMCK Phone call now 038 60 10 46

TELEFONO 1919

Kërko:

Klubi juaj i sigurisë në rrugë

AMCK Auto Moto Club Kosovo Logo Vector

AUTO MOTO CLUB KOSOVA

 

Telefoni: 038 600 678
Asistenca rrugore: 1919
Email: [email protected]

Zyrat qëndrore:

Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë km.1
10 000, Prishtinë, Kosovë

(tek objekti i kompanisë Eurogoma Shpk)

ORARI I PUNËS:

E Hënë – e Premte: 08:00 – 17:00
E Shtune: 08:00 – 15:00
E Diele: Nuk punohet.

AMCK - AUTO MOTO CLUB KOSOVA: Lokacioni në hartën e Prishtinës