TURISMI

Edhe pse Kosova përbënë një  hapësirë të vogël gjeografike, pasuria e saj natyrore bënë që ky vend në zemër të Gadishullit Ballkanik të jetë destinacion mjaft i kërkuar nga turistë të shumtë ngja të gjitha vendet e botës. E përbërë nga një turizëm mjaft atraktiv malor, Kosova ofron atraksione të shumta turistike si dhe trashigimi të mëdha arkeologjike të datuaar që nga periudha antike ilire e deri në ditët e sotme.

AMCK Phone call now 038 60 10 46

TELEFONO 1919

Kërko:

Pristina, Kosovo

18°C
Partly cloudy
Tuesday
05:11 AM
08:11 PM
Min: 12°C
Max: 22°C
83%
1012
SE 2.2 km/h
Wednesday
24°C
12°C
Thursday
28°C
13°C
Friday
30°C
14°C
Saturday
29°C
15°C
Sunday
29°C
16°C

Klubi juaj i sigurisë në rrugë

AMCK Auto Moto Club Kosovo Logo Vector

AUTO MOTO CLUB KOSOVA

 

Telefoni: 038 600 678
Asistenca rrugore: 1919
Email: [email protected]

Zyrat qëndrore:

Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë km.1
10 000, Prishtinë, Kosovë

(tek objekti i kompanisë Eurogoma Shpk)

ORARI I PUNËS:

E Hënë – e Premte: 08:00 – 17:00
E Shtune: 08:00 – 15:00
E Diele: Nuk punohet.

AMCK - AUTO MOTO CLUB KOSOVA: Lokacioni në hartën e Prishtinës