Skip to content

ASISTENCA RRUGORE

AMCK asistenca rrugove asistence rruga car breakdown

Deri më tani, Kosovës i mungojnë shërbimet e organizuara që garantojnë sigurinë në rrugë. Gjatë viteve kanë ndodhur iniciativa të ndryshme individuale për të ofruar shërbime të asistimit rrugore, por asnjëra prej tyre nuk është organizuar në përputhje me standardet e FIA-s për lëvizshmëri, siguri dhe siguri në rrugë. Marrë në konsideratë gjendjen në vendin tonë sidomos në vitet e fundit ku u vendosën hapa të rëndësishëm në rrugën drejt integrimit rajonal dhe evropian, domosdoshmëria e themelimit të klubit rezultoi qartë për të përmbushur nevojat e qytetarëve tanë dhe për të ofruar shërbime profesionale për 24 orë në ditë për të gjithë shoferët në Republikën e Kosovës.

AMCK Phone call now 038 60 10 46

TELEFONO 1919

Kërko:

Klubi juaj i sigurisë në rrugë

AMCK Auto Moto Club Kosovo Logo Vector

AUTO MOTO CLUB KOSOVA

 

Telefoni: 038 600 678
Asistenca rrugore: 1919
Email: [email protected]

Zyrat qëndrore:

Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë km.1
10 000, Prishtinë, Kosovë

(tek objekti i kompanisë Eurogoma Shpk)

ORARI I PUNËS:

E Hënë – e Premte: 08:00 – 17:00
E Shtune: 08:00 – 15:00
E Diele: Nuk punohet.

AMCK - AUTO MOTO CLUB KOSOVA: Lokacioni në hartën e Prishtinës