LAJME

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
A e dini se klima mund të shkaktojë probleme serioze në shëndet?

A e dini se klima mund të shkaktojë probleme serioze në shëndet?

Shumica nga ne kërkojmë një hije kur e parkojmë veturën. Gjatë kohës kur vetura gjendet nën hije vetura mund të…
Asfaltohet rruga Deçan - Kufiri me Malin e Zi

Asfaltohet rruga Deçan - Kufiri me Malin e Zi

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, mori pjesë në fillimin e asfaltimit të segmentit të parë të rrugës rajonale…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Vetura e parë fluturuese në botë arrin në Barcelonë

Vetura e parë fluturuese në botë arrin në Barcelonë

Ëndrra e të gjithë shoferëve është gati për t’u realizuar. Ata do të kalojnë trafikun duke ngarë një veturë fluturuese…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Filluan punimet në rrugën Junik - Deçan

Filluan punimet në rrugën Junik - Deçan

Filluan punimet në rrugën Junik – Deçan Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, të hënën mori pjesë në përurimin…
Këto janë masat që do ndërmarrë Policia e Kosovës nga data 10 qershor

Këto janë masat që do ndërmarrë Policia e Kosovës nga data 10 qershor

Njësitet policore të stacioneve të Prishtinës, në vazhdën e intensifikimit të punës, mbi forcimin dhe disiplinimin e pjesëmarrësve në komunikacion…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
“Arbën Xhaferi”e gatshme për qarkullim

“Arbën Xhaferi”e gatshme për qarkullim

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të mërkurën mori pjesë në përurimin e autostradës “Arbën Xhaferi”, e cila u…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Qeveria voton pro ndërtimit të kyçjeve të Vitisë dhe Ferizajt në autostradën “Arbën Xhaferi”

Qeveria voton pro ndërtimit të kyçjeve të Vitisë dhe Ferizajt në autostradën “Arbën Xhaferi”

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton se Qeveria e Republikës së Kosovës ka miratuar kërkesat e Vitisë dhe Ferizajt për…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Amck Kosova dhe Eurogoma festojnë 1 qershorin

Amck Kosova dhe Eurogoma festojnë 1 qershorin

Eurogoma dhe AMCK Kosova në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës po festojnë 1 Qershorin. Të gjithë prindërit mund t’i sjellin…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
Këto modele të veturave "Audi" nuk do të prodhohen më

Këto modele të veturave "Audi" nuk do të prodhohen më

“Audi”, prodhuesi gjigant i automjeteve luksoze ka njoftuar ndalimin e prodhimit të modeleve TT dhe R8. Kjo, sipas drejtorit ekzekutiv…
Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit

Statistikat e përgjithshme mbi aksidentet rrugore në 24 orët e fundit: Duke u bazuar  në statistikat e publikuara nga Policia…
AMCK Phone call now 038 60 10 46

TELEFONO 1919

Kërko:

Klubi juaj i sigurisë në rrugë

AMCK Auto Moto Club Kosovo Logo Vector

AUTO MOTO CLUB KOSOVA

 

Telefoni: 038 600 678
Asistenca rrugore: 1919
Email: [email protected]

Zyrat qëndrore:

Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë km.1
10 000, Prishtinë, Kosovë

(tek objekti i kompanisë Eurogoma Shpk)

ORARI I PUNËS:

E Hënë – e Premte: 08:00 – 17:00
E Shtune: 08:00 – 15:00
E Diele: Nuk punohet.

AMCK - AUTO MOTO CLUB KOSOVA: Lokacioni në hartën e Prishtinës