Skip to content

PAKOT E ANËTARËSIMIT

Përshkrimi: Shërbimi vendor I asistencës rrugore për 365 ditë brenda vitit.

Numri I asistencave/vit: 2 të cilat përfshijnë riparimin ose bartjen.

Informacion mbi gjendjen në rrugë dhe këshillim: 24h/7d.

Mbulueshmëria: Në të gjithë territorin e Kosovës.

Bartja deri në lokacionin e kërkuar apo servisin më të afërt: Deri në 50 km pa pagesë.

Përshkrimi: Shërbimi vendor I asistencës rrugore për 365 ditë brenda vitit.

Numri I asistencave/vit: 2 të cilat përfshijnë riparimin ose bartjen.

Informacion mbi gjendjen në rrugë dhe këshillim: 24h/7d.

Mbulueshmëria: Në të gjithë territorin e Kosovës, Shqipërisë, Maqedonisë, Malit të Zi dhe Serbisë.

Bartja deri në lokacionin e kërkuar apo servisin më të afërt: Deri në 80 km pa pagesë Brenda territorit të Kosovës, dhe deri në shumën 130.00 euro jashtë territorit të Kosovës.

Shpenzimet e hotelit: 35 euro për natë për shoferin, një (1) pasagjer dhe një (1) fëmijë.

Shpenzimet e taksisë: 30 euro.

AMCK Phone call now 038 60 10 46

TELEFONO 1919

Kërko:

Klubi juaj i sigurisë në rrugë

AMCK Auto Moto Club Kosovo Logo Vector

AUTO MOTO CLUB KOSOVA

 

Telefoni: 038 600 678
Asistenca rrugore: 1919
Email: [email protected]

Zyrat qëndrore:

Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë km.1
10 000, Prishtinë, Kosovë

(tek objekti i kompanisë Eurogoma Shpk)

ORARI I PUNËS:

E Hënë – e Premte: 08:00 – 17:00
E Shtune: 08:00 – 15:00
E Diele: Nuk punohet.

AMCK - AUTO MOTO CLUB KOSOVA: Lokacioni në hartën e Prishtinës