MISIONI YNË

Misioni i AMCK është të rrisë sigurinë në trafikun rrugor të Republikës e Kosovës, përmes projekteve dhe asistencës rrugore veçanërisht në aspektin e edukimit dhe sigurisë së gjeneratave të reja.

AMCK Phone call now 038 60 10 46

TELEFONO 1919

Kërko:

Pristina, Kosovo

26°C
Sunny
Tuesday
06:17 AM
06:42 PM
Min: 16°C
Max: 30°C
34%
1017
NE 4 km/h
Wednesday
20°C
12°C
Thursday
17°C
8°C
Friday
17°C
6°C
Saturday
23°C
7°C
Sunday
27°C
10°C

Klubi juaj i sigurisë në rrugë

AMCK Auto Moto Club Kosovo Logo Vector

AUTO MOTO CLUB KOSOVA

 

Telefoni: 038 600 678
Asistenca rrugore: 1919
Email: [email protected]

Zyrat qëndrore:

Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë km.1
10 000, Prishtinë, Kosovë

(tek objekti i kompanisë Eurogoma Shpk)

ORARI I PUNËS:

E Hënë – e Premte: 08:00 – 17:00
E Shtune: 08:00 – 15:00
E Diele: Nuk punohet.

AMCK - AUTO MOTO CLUB KOSOVA: Lokacioni në hartën e Prishtinës