Rripi i sigurimit është një nga format më të mira të mbrojtjes përderi sa jeni në veturë, fotot që do i shihni më poshtë e tregojnë më së miri rëndësinë që rripi i sigurimit ka.

Mos e neglizhoni, siguroni veten dhe të gjithë pasagjerët në veturë sepse nesër mund të jesh ti njëri nga këta.

Po të mos e kishin vendosur rripin e sigurimit në veturë, këta persona do të kishin pësuar shumë lëndime trupore e ndoshta edhe nuk do të mbijetonin fare.

Për më shumë shikojni fotografitë më poshtë.

Image
Image

M

Recommended Posts