Njoftojmë të gjithë qytetarët se me datë 29 dhe 30 Qershor, në relacioni Radac- Rozhajë dhe anasjelltas do të ndalohet qarkullimi i automjeteve kohë pas kohe në intervalet kohore 11:00 deri në orën 15:00 për shkak të zhvillimit të garës malore ndërkombëtare “Kulla”, e cila organizohet në kuadër të “Central Europe Zona”.

Falënderojmë të gjithë qytetarët për mirëkuptim.

Recommended Posts