Rrugët nacionale dhe rajonale vazhdojnë të jenë lehtësisht të qarkullueshme.

Të gjitha ekipet janë në teren duke vazhduar punën për të lehtësuar edhe më shumë qarkullimin, për një siguri maksimale në komunikacion, thuhet në një njoftim të Ministrisë së Infrastrukturës.

Rruga rajonale Brezovicë-Prevallë është hapur, ndërsa po vazhdohet të punohet për zhbllokimin e rrugës Brezovicë-Qendra e Skijimit.

Ministria e Infrastrukturës i këshillon të gjithë qytetarët që të kenë kujdes maksimal në komunikacion duke respektuar rregullat e përcaktuara me Ligj.

/Telegrafi/

Recommended Posts