Ismet Rexhepi: Rrugët po ndërtohen por nuk po mirëmbahen

Me rastin e aksidentit të rëndë më 7 mars 2019 në qytetin e Gjilanit, themeluesi i Auto Moto Klubit të Kosovës (AMCK), z. Ismet Rexhepi mori pjesë në emisionin Debat Plus në Radio Televizionin Dukagjini. Ndër të tjerash, z. Rexhepi potencoi se viteve të fundit është rritur fluksi i ndërtimit të rrugëve në Kosovë por është fatkeqësi se rrugët e krijuara nuk janë objekt i mirëmbajtjes. Kjo rrit rrezikun e vazhdueshëm për të gjithë shoferët në vend andaj duhet të ngritet fokusi i institucioneve relevante dhe të mirëmbahen rrugët aktuale në mënyrë që të kontribohet në uljen e aksidenteve dhe rritjen e sigurisë

Recommended Posts